"TILLBAKA"

Sååå, nu är jag "tillbaka". xD Vet inte riktigt vad det där var, men antagligen en liten bloggpaus? Kanske? Jag vet inte, bloggade inte på några dagar iallafall. ;) Men jag har varit riktigt aktiv på instagram så FÖLJ MIG DÄR OM NI INTE REDAN GÖR DET dizziealva
 
So, I'm back friendos.. Kan inte pusha ner mig. Kan inte knuffa bort mig för mitt confident är för starkt för dina fula ord. För min mur är för hög för din trampolin och det raka i min rygg är för stadigt för dina kanonkulor du skjuter och du tjuter att jag inte kan. Alla ska se att man kan stå upp mot hanHeheh.. ;) 
 
Ja, jag tänkte berätta lite om "allt". ^^ Nu är det långhelg, vi har varit lediga idag och kommer vara lediga imorgon och sen är det helg (woopwoop!).
Börjarde dagen med världens bästa frukost! Köttbullsmacka med smält ost på, ett stort glas juice och en skål med fruktmüsli och mjölk! SÅÅÅÅÅ GOTT!!!! Annars idag har jag mest chillat och som vanligt gått igenom en "rutin" som jag nu gör dagligen. Först kör jag uppvärmningen från modern/nutida dansen och sen kör jag lite styrka (armhävningar och situps) och sen improviserar jag antingen på hiphop eller disco. Ganska ofta disco då det går väldigt snabbt och får igång blodcirkulationen och man blir ordentligt varm innan man stretchar. Så jag stretchar ordentligt och sen går jag ner i spagat. Sen sätter jag framfoten på en ganska låg låda och går ner i spagat och sen går jag ner i spagat som vanligt och sen så fortsätter jag med sådana saker fram tills det är mat eller om jag behöver göra något annat eller helt enkelt blir för trött för att fortsätta. :) 
 
Sen kom morfar och morbror förbi och fikade, vilket var riktigt mysigt! :D Och imorgon ska familjen och jag göra en riktigt gossig grej som ni får veta senare. ;) 
 
Bild på min awesomeiga frukost. <3 
Två dansbilder jag nyligen lagt ut på insta! ^^